Antena 3 CNN Actualitate Laura Codruţa Kovesi, în topul celor mai influente personalităţi din UE

Laura Codruţa Kovesi, în topul celor mai influente personalităţi din UE

Laura Codruţa Kovesi, în topul celor mai influente personalităţi din UE
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Dec 2015   •   20:31

Publicaţia Politico.eu a realizat un top al celor mai influente 28 de personalităţi din Uniunea Europeană. În acest clasament, şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, figurează pe locul 21.

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kövesi, este inclusă pe lista publicată miercuri de site-ul politico.eu, intitulată „28 de oameni din 28 de ţări, care configurează, agită şi răscolesc Europa“, alături de alte personalităţi din statele membre UE.

Pe primele trei locuri ale clasamentului Politico.eu al celor mai influente 28 de personalităţi din UE, s-au clasat premierul maghiar Viktor Orban , comisarul european pentru Concurenţă, daneza Margreth Vestger şi Nicola Sturgeon, prima femeie premier al Scoţiei. În acest top a fost inclusă o singură personalitate din fiecare stat membru, iar din România a fost aleasă şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, care figurează pe locul 21.

Fiecărei personalităţi din acest top publiblicaţia îi face şi o scurtă biografie. Despre Kovesi, politico.eu scrie că a fost numită procuror-general al României în anul 2006, când avea 33 de ani.
Continuarea pe adevarul.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close