Antena 3 CNN Actualitate Prima soție a lui Dan Condrea face dezvăluiri despre imperiul Hexi Pharma. Ce spune despre miliardele ascunse în străinătate

Prima soție a lui Dan Condrea face dezvăluiri despre imperiul Hexi Pharma. Ce spune despre miliardele ascunse în străinătate

de S.T.    |    22 Iun 2016   •   22:12

În ziua în care se împlineşte o lună de la accidentul misterios al lui Dan Condrea, fosta lui soţie şi-a luat fiica acasă.

Laura Georgescu este acum singurul părinte pentru fetiţa de 10 ani.

Ea a vorbit miercuri, la Antena 3, despre procesul pentru custodia fetiței, despre imperiul Hexi Pharma și miliardele ascunse în străinătate.

Laura Georgescu luptă pentru preluarea copilului

„Doamna judecător mi-a pus în vedere să demonstrez veniturile sigure din chirii, prin calitate de unic proprietar. Nu dețineam calitatea decât după partaj, astfel că procesul pentru reîncredințarea copilului minor către mamă era planificat ulterior partajului cu fostul soț”, a declarat ea.

„Noi am divorțat în 2009 și instanța a consemnat că am divorțat de comun acord și tot de comun acord am decis copilul să fie încredințat tatălui, până la dispoziții contrare”, a adăugat fosta soție a lui Dan Condrea.

A început bătălia pentru imperiul Hexi Pharma

„Eram directorul general Hexi Medical Pharma, aveam carte de muncă, aveam calitatea de administrator cu puteri depline și acțiuni. Am încheiat contracte de închiriere. Salariul meu era 1.400 de lei brut. Acest salariu nu am putut să-l încasez niciodată deoarece compania a fost prăduită de cuplul Ochinciuc Uliana-Condrea Dan. Mi-au furat tokenul și goleau conturile societății comerciale imediat ce primeam veniturile de la clienții chiriași”, susține Laura Georgescu.

Laura Georgescu a vorbit la „Sinteza zilei” despre cum poți fura bani dintr-o societate comercială.

Iată explicațiile ei:

Fosta soție a lui Dan Condrea a făcut declarații incendiare. Laura Georgescu susține că a fost amenințată de omul de afaceri Sorin Crețeanu

„Am cumpărat un spațiu comercial în etape. Domnul Sorin Crețeanu, când m-am prezentat la licitația pentru hală de producție, am trecut de faza de preselecție, după care domnul Sorin Crețeanu m-a invitat la o discuție. Dacă țin la viața mea să mă retrag. Era o licitație aranjată pentru domnul Sorin Crețeanu, după care i-a oferit domnului Condrea, pentru că cu mine nu s-a înțeles, un cec în alb în valoare de 10.000 de euro”.

Ce spune Laura Georgescu despre miliardele ascunse în străinătate

Laura Georgescu: Fostul meu soț a cumpărat un teren lângă vila primarului din Buftea

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”

×

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close