x close

Lecţii murdare oferite de profesori corupţi. Cum au ajuns să plece cu cătuşe la mâini din sediul Universităţii

de O.P.    |    01 Oct 2012   •   05:43
Lecţii murdare oferite de profesori corupţi. Cum au ajuns să plece cu cătuşe la mâini din sediul Universităţii 442
Patru persoane suspectate că ar fi şantajat conducerea Universităţii Bioterra au fost reţinute în urma unui flagrant delict organizat la sediul instituţiei.

Cei patru au cerut 150 de mii de euro de la rectorul fondator al universităţii Ion Nicolae ca să nu divulge informaţii compromiţătoare despre el. Unul dintre ei este directorul unei publicaţii de scandal din Bucureşti.Anchetatorii spun că directorul unui săptămânal de scandal l-a ameninţat pe fondatorul Universităţii Bioterra că publică astăzi poze şi documente compromiţătoare la adresa lui, dacă nu îi dă bani ca să tacă. Aşa că s-a dus la universitate, împreună cu alţi trei bărbaţi, să ia o parte din suma cerută. Aici îi aşteptau însă poliţiştii care au organizat flagrantul.

Toţi patru au fost reţinuţi şi duşi la poliţie pentru audieri. Au fost însă împărţiţi. Doi au ajuns la Secţia 1, iar ceilalţi, la secţia doi. Avocatul lor susţine că reţinerea este ilegală.

După ore bune de audieri, directorul publicaţiei de scandal şi cel care a fost reţinut odată cu el au ieşit cu cătuşe la mâini.

Ei au fost duşi la secţia doi de Poliţie, acolo unde au fost audiaţi şi ceilalţi doi bărbaţi ridicaţi în acelaşi caz.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati