Antena 3 CNN Actualitate Legătura dintre femeia găsită moartă în canapea şi mama dispărută cu fiica ei

Legătura dintre femeia găsită moartă în canapea şi mama dispărută cu fiica ei

Se adânceşte tot mai mult misterul crimei din cartierul Berceni din Bucureşti, acolo unde, în apartamentul aflat la parterul unui bloc, a fost găsit cadavrul unei femei ascuns într-o canapea. O femeie în vârstă de 38 de ani şi fiica ei de 12 ani, care ar fi locuit în bloc, sunt dispărute de mai bine de o lună.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iun 2023   •   07:57

Femeie de 38 de ani şi fetiţa de 12 ani ar fi locuit cu chirie în apartamentul din Berceni, însă ar fi dispărut de mai bine de o lună.

Între timp, au fost prelevate probe ADN de la rudele femeii şi ale copilei dispărute pentru a fi comparate cu probele cadavrului găsit în canapea. Până acum, testele ADN nu au fost finalizate şi nu se ştie încă al cui este cadavrul. Ulterior publicării articolului, procurorii au anunţat că trupul aparţine fetiţei de 12 ani.

Citeşte şi: Ea este fetița ucisă într-un apartament din Sectorul 4! Anchetatorii au primit rezultatele testelor ADN ale cadavrului găsit într-o canapea, în București

Rudele celor două dispărute au venit cu fotografia celui pe care îl consideră suspectul numărul unu.

Marcel, un bărbat care a trăit mai mult prin străinătate în ultimii zece ani şi a lucrat în construcţii, este cel considerat de rude a fi principalul suspect. Anamaria Constantin, fetiţa în vârstă de 12 ani, a dispărut în urmă cu o lună şi jumătate, iar tatăl său, Vasile Constantin, spune că e posibil să fie răpită de bărbatul din fotografie.

Pe Marcel şi Vasile Constantin îi leagă Simona Monica Iftimovici, actuala iubită a lui Marcel, cu care acesta munceşte peste hotare, şi mama fetiţei lui Vasile. În urmă cu mulţi ani, Vasile a câştigat custodia fetei.

De câte ori Simona şi Marcel vin în ţară, Anamaria îşi vizitează mama. Aşa s-a întâmplat şi în preajma sărbătorilor de Paşte. Fetiţa a plecat cu mama ei şi cu Marcel, iar de atunci nimeni nu le-a mai văzut.

Vasile Constantin a venit cu fotografia lui Marcel în faţa blocului din Sectorul 4, acolo unde în urmă cu două zile a fost găsit un cadavru ascuns într-o canapea. Alături de el a venit şi mama Simonei, bunica fetiţei.

"Sunt mama fetei de care se tot zice că e moartă. Acum nu ştiu dacă e ea sau nu", a declarat femeia.

Citeşte şi: Ancheta în cazul crimei din Bucureşti se complică. Cine e principalul suspect

Nimeni nu ştie cine era în sacul de plastic ascuns în canapea.

"Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă. La datele de 04 şi 05 iunie 2023 au fost dispuse expertize genetice judiciare pentru stabilirea profilului genetic ADN al cadavrului, expertize ce sunt efectuate de Institutul Naţional de Criminalistică", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Rudele celor două spun că au reclamat încă de acum o lună dispariţiile la Poliţie şi s-au alarmat când au văzut ştirea despre crima din Sectorul 4. Bunica fetei chiar a făcut propria anchetă după ce a văzut ştirea la televizor şi a încercat să dea de urma rudelor lui Marcel, cel pe care îl consideră suspectul numărul unu.

Rudele speră ca cele două să fie în viaţă şi aşteaptă rezultatele testelor ADN.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close