Antena 3 CNN Actualitate Legăturile dintre Gheorghe Dincă și familia Alexandrei. Fostul șef al inculpatului: „Este vorba despre o răzbunare”

Legăturile dintre Gheorghe Dincă și familia Alexandrei. Fostul șef al inculpatului: „Este vorba despre o răzbunare”

Legăturile dintre Gheorghe Dincă și familia Alexandrei. Fostul șef al inculpatului: „Este vorba despre o răzbunare”
28 Aug 2019   •   10:28

Răsturnare de situatie în ancheta de la Caracal. Legăturile lui Dincă si familia Alexandrei Macesanu sunt vechi de aproape 30 ani. Unchiul tatălui Alexandrei crede ca e vorba de o răzbunare deoarece l-a concediat pe presupusul criminal pe vremea când  a lucrat ca mecanic auto la unitatea militară din Caracal. Motivul ar fi fost că Dincă avea un comportament irascibil, nu venea la program şi se certa cu toata lumea.

Unchiul tatălui Alexandrei a lucrat la resurse umane la această unitate militară din Caracal. De acolo îl cunoștea pe Gheorghe Dincă, care a lucrat pentru o scurtă perioadă acolo ca mecanic auto. Bărbatul spune că Dincă nu se înțelegea cu nimeni din această unitate militară. Venea la muncă doar 2-3 ore pe zi, iar apoi pleca.

Bărbatul a mai spus că nu putea să-i facă nicio observație lui Dincă pentru că „sărea la tine, trântea, înjura”. 

"Într-o zi, comandantul unității m-a întrebat: «Ce facem cu ăsta?». Și am răspuns: «Ce să facem? Nu vine la program. Nu se ține de treabă. Zic să-l dăm afară». Și l-au dat afară", a povestit Florea Cumpănașu. 

 

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă familia sef razbunare
Parteneri
Simulare Bacalaureat 2023. Subiecte şi barem de corectare la Matematică
x close