Antena 3 Actualitate Legea picnicului, o necunoscută pentru unii români

Legea picnicului, o necunoscută pentru unii români

de G.S.    |    29 Apr 2012   •   20:38
Legea picnicului, o necunoscută pentru unii români
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Şi ce dacă avem o lege a picnicului? N-avem unde încinge grătarele... legal. Primarii marilor oraşe n-au găsit bani să amenajeze locuri speciale pentru picnic. Aşa că de 1 mai, oamenii petrec tot pe unde ştiu ei c-au mai fost.

Inspectorii de la Garda de Mediu le-au cam stricat distracţia. Din fericire nu cu amenzi, ci avertismente şi sfaturi. De care până acum n-au prea ţinut cont. 

Legea nu este însă pe placul tuturor. Ce farmec ar mai avea 1 mai, dacă nu sunt încinse grătarele în mijlocul codrului, iar berea nu este răcită în izvoarele repezi de munte. Lângă Iaşi, nici n-a ajuns vestea că nu mai e voie să încingi cărbunii oriunde găseşti un loc bun.

Oamenii se plâng însă că autorităţile nu au amenajat astfel de locuri. Şi asta pentru că primăriile nu au mai avut bani.

Aşa că inspectorii Gărzii de Mediu nu au trecut şi pe la Cluj. S-au oprit însă în Bucureşti, acolo unde autorităţile au amenajat câteva locuri pentru grătare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close