Antena 3 CNN Actualitate Legea Salarizării Unitare a fost adoptată în Parlament. Reacția lui Liviu Dragnea

Legea Salarizării Unitare a fost adoptată în Parlament. Reacția lui Liviu Dragnea

Legea Salarizării Unitare a fost adoptată în Parlament. Reacția lui Liviu Dragnea
07 Iun 2017   •   12:33

Liviu Dragnea a făcut declarații după ce Legea Salarizării Unitare a fost aprobată în Parlament.

”Toată campania mincinoasă care a intenționat să denatureze conținutul legii. Este pentru prima dată când o lege care mărește veniturile românilor este prezentată ca și cum ar fi un lucru rău, iar salariile cresc, dar de fapt scad. Este greu aritmetic să explici asta, însă dacă ai mult tupeu, poți să o faci. Fiecare salariat din sectorul bugetar o să vadă cu cât o să îi crească salariul. E o problemă faptul că ministrul Finanțelor nu a venit în Parlament să susțina legea. Am puterea politică să îmi asum acest lucru și să-mi cer scuze că un membru al Guvernului care trebuia să vină astăzi, nu a venit”, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele Camerei Deputaților a mai precizat faptul că știe foarte clar programul de guvernare și că nu se precizează că data de 1 iulie este data când vor fi mărite toate salariile.

”În final, eu sper ca și președintele României să promulge această lege pentru ca ceea ce este de intrat în vigoare de la 1 iulie să intre și vreau să vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră”, a mai declarat Liviu Dragnea.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close