Antena 3 CNN Actualitate Leuţu, membru al clanului Cămătarilor, a fost prins cu acte false în Italia. Interlopul era dat în urmărire internaţională

Leuţu, membru al clanului Cămătarilor, a fost prins cu acte false în Italia. Interlopul era dat în urmărire internaţională

Leonard Bărbieru zis Leuţu, membru al clanului Cămătarilor, dat în urmărire internaţională pentru constituire de grup infracţional organizat şi lipsire de libertatate, a fost capturat de poliţiştii italieni.

Leuţu, membru al clanului Cămătarilor, a fost prins cu acte false în Italia. Interlopul era dat în urmărire internaţională
de Adrian Iclozan    |    04 Feb 2021   •   09:25

Bărbieru a fost prins miercuri în orașul italian Pescara. Potrivit surselor poliţieneşti, atunci când a fost interpelat de poliţişti, el a prezentat documente false.

Ulterior, s-a stabilit că acestea aparaţin unui cetăţean domiciliat în sectorul 3 din Bucureşti.

Bărbieru se ascundea de mai mult timp în Italia. El a fugit din România în 2012, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și inițiere sau constituire a unui grup infracțional organizat.

După dispariţia sa, a fost dat în urmărire internaţională.

Interlopul s-a ascuns 8 ani folosind documente de identitate false

Poliţiştii au stabilit că Leuţu a stat o vreme în Spania, apoi s-a dus în Italia, folosind acte false în tot acest timp.

În urma coroborării datelor obținute și a colaborării autorităților judiciare din cele doua state, oamenii legii au reuşit localizarea, apoi arestarea lui în oraşul italian.

În Italia, Bărbieru trăia în concubinaj cu o româncă, cu care are doi copii înregistrați doar pe teritoriul acestei ţări.

După arestare, el va fi cercetat şi în Italia pentru infracțiunea de fals privind identitatea.

×
Subiecte în articol: Leuţu Clanul Cămătarilor Italia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close