x close

Lia Olguța Vasilescu, amenințată cu DNA-ul. ”Vor plăti cu toții”

13 Mar 2017   •   09:35
Lia Olguța Vasilescu, amenințată cu DNA-ul. ”Vor plăti cu toții”

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu are parte de noi probleme. Unul dintre cei mai mari duşmani ai fostului primar din Craiova o ameninţă cu documente incendiare. Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu a făcut o serie de dezvăluiri şi acuzaţii uluitoare pe o reţea de socializare.

"CLONATII TRADATORI SUNT ȘAH MAT! Am descoperit noi documente (sentințe judecătoresti, acte de reorganizare etc) care confirmă indubitabil că FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA este continuatoarea clubului înființat în anul 1948!

Am găsit și acordul dat de instituția de învățamânt UNIVERSITATEA din CRAIOVA pentru privatizarea clubului de fotbal in anul 1991! Toate aceste documente incendiare le-am depus la DNA, dar și in procesele cu marca de la ICCJ și cel cu palmaresul de la Tribunalul Dolj! Gata! Impostura și-a epuizat intoxicarile..! Vor platii cu toții ,inclusiv televiziunile care le-au cântat în strună….! De abia astept să vad ce o să spună Olguta Vasilescu, Marcel Popescu si Pavel Badea…! Vor platii pentru fiecare secundă în care s-au folosit de brand-ul UNIVERSITATEA CRAIOVA", scrie Mititelu pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:

lia olguta vasilescu Adrian Mititelu DNA
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati