Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguța Vasilescu răspunde acuzațiilor lansate de Florin Cîțu: ”Este un habarnist în funcție!”

Lia Olguța Vasilescu răspunde acuzațiilor lansate de Florin Cîțu: ”Este un habarnist în funcție!”

Lia Olguța Vasilescu răspunde acuzațiilor lansate de Florin Cîțu: ”Este un habarnist în funcție!”
14 Noi 2019   •   13:08

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a luat foc după ce a ascultat declaraţia lui Florin Cîţu.

Olguţa Vasilescu a declarat la Antena 3 că ministrul de Finanțe este un ”habarnist în funcție”.

”Așa e când pui habarniști în funcții publice și nu știu cum să descurce o problemă simplă. Ca să ne întoarcem la deficit, vorbim de deficit ca profesioniștii, nu de găuri ca habarniștii”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Noul Ministru de Finanţe a făcut acuzaţii extrem de grave la adresa guvernării PSD. Acesta a spus că PSD a făcut bugetul ţării după modelul Al Capone, cu registre speciale pentru FISC şi alte pentru uzul intern.

Cîţu anunţă că are intenţia să facă o sesizare penală pentru constituirea unui grup infracţional organizat, în legătură cu modul în care PSD a gestionat banii ţării.

Citiți și: Ministrul Finanțelor anunță dezastrul bugetar: Dacă nu facem nimic, deficitul depășește 4%. La buget s-a folosit metoda lui Al Capone. Vom sesiza organele competente

Citiți și: Lia Olguța Vasilescu îl pune la zid pe Florin Cîțu: Omite să spună că, în 2016, deficitul la fondul de pensii era de 16 miliarde de lei

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close