Antena 3 Actualitate Lia Olguța Vasilescu: Centrul Craiovei a arătat ca sub asediu

Lia Olguța Vasilescu: Centrul Craiovei a arătat ca sub asediu

de Silvia Țigănilă    |    29 Noi 2020   •   11:46
Lia Olguța Vasilescu: Centrul Craiovei a arătat ca sub asediu
Sursa foto: Hepta

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, acuză că prefectul și instituțiile de forță și control au cerut comercianților din zona centrală a Craiovei să închidă chioșcurile.

”Anul acesta am deschis doar iluminatul de sărbători și de asemenea am permis prin contracte cu anumiți comercianți să se deschidă chioșcuri în zona centrală.

Sunt distanțate, se respectă toate regulile, au toate autorizațiile de funcționare, au contract cu Primăria, acord de ocupare a domeniului public.

Nu puteam sub nicio formă să întrerup niște contracte în derulare în condițiile în care nicio lege din România, nicio ordonanță de urgență, de Guvern, hotărâre de Guvern, nu interzice funcționarea chioșcurilor”, a spus primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, duminică, la Antena 3.

”Le-au spus că riscă dosare penale dacă nu închid”

Aceasta acuză că autoritățile de forță și control și prefectul de Dolj le-au cerut comercianților să închidă chioșcurile din zona centrală a Craiovei.

”Au făcut contrale, i-au găsit în regulă, după care s-au întors și le-au spus că riscă dosare penale dacă nu închid. Nu există nicio bază legală, nu li s-a dat niciun argument foarte solid pentru care ar trebui să facă acest lucru”.

Lia Olguța Vasilescu: Centrul Craiovei a arătat ca sub asediu

”O mașină CBRN, cu megafoanele pornite la maxim, invita populația să respecte măsurile anti-COVID, dar totul la un volum uriaș astfel încât arătam ca un oraș sub asediu”, a mai spus Olguța Vasilescu.

Scandal uriaș la Craiova

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close