Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguța Vasilescu, despre problemele cu salariile de la MApN: Nu am auzit de aşa ceva

Lia Olguța Vasilescu, despre problemele cu salariile de la MApN: Nu am auzit de aşa ceva

Lia Olguța Vasilescu, despre problemele cu salariile de la MApN: Nu am auzit de aşa ceva
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Sep 2017   •   16:06

Ministrul Muncii Olguţa Vasilescu a declarat, marţi, la Palatul Parlamentului, că nu a auzit că ar fi probleme cu plata salariilor la Ministerul Apărării Naţionale. 

"Nu am auzit de aşa ceva", a răspuns Vasilescu, întrebată dacă militarii îşi vor lua banii cu întârziere şi dacă există probleme cu plata salariilor la MApN. 

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat marţi că a dispus efectuarea, în 15 septembrie, a plăţii sumelor aferente soldelor/ salariilor nete, fără contribuţiile individuale şi impozit, în condiţiile în care până în acest moment nu a fost făcută rectificarea bugetară pe acest an. 

Potrivit unui comunicat al MApN, Direcţia financiar-contabilă a instituţiei a dispus către toţi ordonatorii de credite plătitori de drepturi salariale mai multe măsuri, "în scopul abordării prudenţiale a execuţiei bugetare, în condiţiile în care până la această dată nu a fost efectuată rectificarea bugetară pe anul 2017" şi având în vedere "necesitatea respectării prevederilor art. 18 din Legea responsabilităţii fiscal-bugetare nr. 69/2010".

×
Subiecte în articol: MApN Lia Olguţa Vasilescu salarii salariu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close