Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguța Vasilescu: „E mai mult decât jenant ce face președintele României pe bani publici. De la Klaus Iohannis nu ne așteptam la nimic bun”

Lia Olguța Vasilescu: „E mai mult decât jenant ce face președintele României pe bani publici. De la Klaus Iohannis nu ne așteptam la nimic bun”

Lia Olguța Vasilescu: „E mai mult decât jenant ce face președintele României pe bani publici. De la Klaus Iohannis nu ne așteptam la nimic bun”
09 Mai 2019   •   12:00

Lia Olguța Vasilescu, purtător de cuvânt al PSD, a declarat că „de la Klaus Iohannis nu ne așteptam la nimic bun”. 

„Domnul președinte Klaus Iohannis a transformat un eveniment internațional într-o reuniune de familie, chiar dacă se desfășoară pe bani publici. O reuniune de familie la care nu a fost invitat nici măcar premierul României, care este la ora actuală este președintele în exericțiu al Consiliului Uniunii Europene. 

Doamna Dăncilă convenise niște bilaterale cu mai mulți premieri care participă la acest summit, dar din cauză că nu a avut invitație la summit, a trebuit să amâne aceste întruniri la o dată ulterioară și probabil în afara României, deși s-ar fi putut foarte bine să se desfășoare în țară, dacă nu ar fi fost blocată de președintele Iohannis. E mai mult decât jenant ce face președintele României pe bani publici”. 

„De la un președinte al României aveam alte așteptări, de la Klaus Iohannis nu ne așteptam la nimic bun”, a mai spus Olguța Vasilescu. 

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close