Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguța Vasilescu, mesaj pentru DNA: Voi prezenta absolut totul, pentru că nu am nimic de ascuns

Lia Olguța Vasilescu, mesaj pentru DNA: Voi prezenta absolut totul, pentru că nu am nimic de ascuns

Lia Olguța Vasilescu, mesaj pentru DNA: Voi prezenta absolut totul, pentru că nu am nimic de ascuns
de S.T.    |    03 Aug 2016   •   17:36

Direcţia Naţională Anticorupţie a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii după ce primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a postat pe Facebook documente din dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită, spălare de bani şi folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. Edilul Craiovei spune însă că va publica întreg dosarul pentru că nu are nimic de ascuns.

„Eu vreau să fac dosarul public. Cred că am o datorie, în primul rând pentru votanții mei, care nu sunt puțini, ca să știe pentru ce denunțuri și pentru ce probe a stat primarul lor în închisoare timp o noapte și încă o săptămână în arest la domiciliu. (...)

Eu sunt poate singurul om politic de până acum care a decis că dosarul lui trebuie făcut public. (...) Voi prezenta absolut totul, pentru că nu am nimic de ascuns. Mi se pare inadmisibil, mi se pare strigător la cer și o prostie faptul că politicienii, până acum, nu și-au prezentat public dosarele ca să se vadă cum funcționează acest sistem și ce este în aceste dosare. Dacă mai mulți ar fi avut curajul să facă exact același lucru pe care l-am făcut eu, cred că altfel am fi discutat acum despre statul de drept”, a declarat Olguța Vasilescu.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close