Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguța Vasilescu, plângere la poliție împotriva denunțătorului său

Lia Olguța Vasilescu, plângere la poliție împotriva denunțătorului său

Lia Olguța Vasilescu, plângere la poliție împotriva denunțătorului său
Sursa foto: Foto: Facebook
27 Sep 2016   •   14:41

Lia Olguţa Vasilescu a depus plângere al poliţie împotriva lui Eugen Becheru, denunțătorul ei privind lucrările de reabilitare a blocurilor din oraş.

Primarul Craiovei îl acuză pe bărbat de hărțuire și susține că a primit două mesaje la tânărul care a denunţat-o la DNA, scrie Adevărul.

„Este o sesizare către organele de poliţie la cererea doamnei primar, având în vedere că dânsa a primit nişte mesaje pe telefon în care domnul Becheru îi propunea să se întâlnească la un post de televiziune, să discute chestiuni care i-ar viza pe dânsa, pe dânsul şi pe avocatul dânsei, fără a explicita. În contextul dosarului penal existent pe rolul Tribunalului Bucureşti, s-a pus problema ca organele de cercetare penală sau Parchetul să nu interpreteze că doamna Primar ar face presiuni sau ar lua legătura cu martori sau alte persoane având alte calităţi în acel dosar penal. Acesta este scopul pentru care s-a adus la cunoştinţa organelor de cercetare penală. Ea a fost contactată în două rânduri prin mesaj telefonic de către această persoană”, a spus avocatul lui Lia Olguţa Vasilescu, Arabela Ionescu.

Primarul Craiovei a primit primul mesaj de la Eugen Becheru în ziua în care Tribunalul Bucureşti a anunlat mai multe probe din dosar.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close