Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguța Vasilescu, răspuns dur pentru Ludovic Orban: „Pun pariu că nu a citit legea salarizării”

Lia Olguța Vasilescu, răspuns dur pentru Ludovic Orban: „Pun pariu că nu a citit legea salarizării”

Lia Olguța Vasilescu, răspuns dur pentru Ludovic Orban: „Pun pariu că nu a citit legea salarizării”
03 Iul 2017   •   17:05

Liberalii critică dur noua lege a salarizării unitare. Preşedintele PNL, Ludovic Orban spune că aceasta nu este o lege sustenabilă, iar salariile au fost mărite fără calcule prealabile.

„Este o lege care crează mai mult haos și mai devreme sau mai târziu va fi exact cum s-a întâmplat la vechea lege a salarizării adoptate în 2010, s-a prorogat intrarea în vigoare, termenul de intrare în vigoare, la fel se va întâmpla și cu această lege a salarizării”, a declarat Ludovic Orban la Antena 3.

Invitată în emisiunea 100 de minute, ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu i-a răspuns liderului liberal în termeni duri.

„Deși a primit 180 de amendamente și din partea opoziției. Spre deosebire de legea lui Boc, care era un haos, de aceea s-a ajuns la situația în care într-o primărie directorii aveau salarii mai mari decât primarul. Eu pun pariu că Ludovic Orban nu a citit legea salarizării. În ceea ce privește faptul că spune că  modifică, legea salarizării a ajuns la o situație de haos, pentru că diverse guverne a crescut la diverse categorii sociale, așa s-a ajuns ca în poliție să fie salarii mai mari ca în armată, așa s-a ajuns ca femeia de serviciu trecea peste salariul unui absolvent de facultate. Nu s-a tratrat unitar printr-o lege foarte clară. Avem o lege de care nu trebuie să ne batem joc”, a declarat ministrul Muncii.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close