Antena 3 CNN Actualitate Liana Voiculescu: “Părintele stareț m-a rugat să spun că l-am iertat pe Băsescu”

Liana Voiculescu: “Părintele stareț m-a rugat să spun că l-am iertat pe Băsescu”

Liana Voiculescu: “Părintele stareț m-a rugat să spun că l-am iertat pe Băsescu”
28 Dec 2015   •   11:48

Adrian Ursu, realizatorul si prezentatorul emisiunii “Secvential” la Antena 3, a avut un invitat special duminica, in cea de-a treia zi de Craciun: Liana Voiculescu, partenera de viata a lui  Dan Voiculescu, a vorbit telespectatorilor despre schimbarile importante care au avut loc in  viata ei dupa ce fondatorul trustului Intact a fost condamnat la inchisoare. Doamna Voiculescu s-a adresat in mod special celor care petrec sarbatorile de sfarsit de ani singuri,  impartasind din experienta sa de viata.

Partenera de viata a lui Dan Voiculescu a povestit ca, dupa decizia de condamnare, a fost profund revoltata de nedreptate. “Doamna Mencinicopshi imi spunea ca e bine sa iertam, dar nu eram pregatita pentru asta”, a inceput sa povesteasca Liana Voiculescu. “Ajungand la o manastire din Ardeal, parintele staret m-a rugat, privindu-ma in ochi, sa-i spun ca l-am  iertat pe Basescu. S-a uitat atat de patrunzator in ochii mei, incat n-am putut spune nu. In timp, dupa ce am citit o multime de carti si Biblia, am inteles ca e bine sa iert”, a mai povestit ea, apoi a relatat o intamplare nostima. “Un vanzator de salata, care ne vazuse pe Dan si pe mine de multe ori in piata, m-a intrebat intr-o zi: “Doamna, l-ati iertat pe Basescu?” M-am intors si i-am raspuns: “Da, l-am iertat”, iar el a spus: “Eu nu l-as fi iertat”.

Sigur ca l-am inteles. Dar e o povara in minus cand ierti, ajungi la impacare cu tine insusti, pe care numai Dumnezeu ti-o da”.

×
Subiecte în articol: Secvential Adrian Ursu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close