Antena 3 CNN Actualitate Liberalii Varujan Vosganian şi Daniel Zamfir apără Antena 3

Liberalii Varujan Vosganian şi Daniel Zamfir apără Antena 3

Liberalii Varujan Vosganian şi Daniel Zamfir apără Antena 3
de S.T.    |    12 Aug 2014   •   09:36

Liberalii Varujan Vosganian şi Daniel Zamfir susţin Antena 3 şi condamnă abuzurile comise împotriva postului nostru de televiziune.

Vosganian le reaminteşte colegilor din PNL că în 2012 Antena 3 a fost tribuna publică a apărării democraţiei.

De cealaltă parte, Daniel Zamfir susţine că singurele reacţii dinspre PNL către publicul Antenei 3 sunt "dintre cele mai băsiste". Prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare, deputatul scrie că PNL riscă "să fie mai băsist decât băsiştii".

"Îi rog pe colegii mei liberali să nu uite că atunci când manifestanţii din Piaţa Universităţii au dat jos Guvernul Ungureanu Antena 3 era lăudată de PNL, că în lupta contra lui Traian Băsescu Antena 3 era tribună pentru PNL, că în clipa tăierii salariilor în România Antena 3 a fost aliatul cetăţenilor şi al nostru, că în lupta contra corupţiei tot Antena 3 a fost motorul dezvăluirii realităţilor care au determinat votul masiv pentru USL din 2012", spune Daniel Zamfir.

Conducerea PNL cere în schimb premierului Victor Ponta şi ministrului de Interne Gabriel Oprea o explicaţie publică pentru evenimentele din timpul plimbării în jurul Palatului Cotroceni pentru că, printre altele, în zona respectivă a fost blocată circulaţia.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close