Antena 3 CNN Actualitate LIBERI după ce AU UCIS o femeie cu sânge rece

LIBERI după ce AU UCIS o femeie cu sânge rece

LIBERI după ce AU UCIS o femeie cu sânge rece
28 Iun 2015   •   08:15

Au ucis cu sânge rece o femeie pentru 100 de lei, şi-au recunoscut fapta, iar acum se bucură de libertate. Patru tineri din Brăila au fost lăsaţi liberi de Curtea de Apel Galaţi după ce în urmă cu patru luni au omorât o femeie. 

 
Magistraţii au înlocuit arestul preventiv pentru cei patru tineri cu măsura controlului judiciar. Trei dintre ei locuiesc acum la doar câţiva metri de casa în care stau rudele femeii pe care au ucis-o.
 
În luna februarie femeia se întorcea acasă de la serviciu şi a fost atacată ce cei patru. Au bătut-o şi au lăsat-o într-o baltă de sânge, totul pentru cei 100 de lei pe care femeia îi avea la ea.
 
La reconstituiri au recunoscut totul şi au fost arestaţi preventiv. După ce avocaţii au contestat măsura, Curtea de Apel Galaţi a decis să-i lase să se întoarcă acasă, sub control judiciar.
 
De când i-au văzut în libertate, rudele femeii nu mai au linişte. Nici cele două fete ale sale de 10 şi 12 ani nu mai îndrăznesc să iasă din casă.
 
Cei patru tineri sunt acum sunt control judiciar. Nu au voie însă să vorbească cu rudele femeii pe care au ucis-o şi nici să meargă în magazinul în care femeia era vânzătoare.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close