Antena 3 CNN Actualitate Experiențe unice cu vedete din România, licitate pentru copii cu autism. Iulia Albu, în platoul Antena 3: ”Voi merge la persoana respectivă acasă”

Experiențe unice cu vedete din România, licitate pentru copii cu autism. Iulia Albu, în platoul Antena 3: ”Voi merge la persoana respectivă acasă”

Experiențe unice cu 15 vedete din România vor fi licitate pentru copiii cu autism. Banii strânși vor ajuta 100 de copii din România, dar și din Ucraina, diagnosticați cu această tulburare de dezvoltare, să meargă într-o tabără.

Experiențe unice cu vedete din România, licitate pentru copii cu autism. Iulia Albu, în platoul Antena 3: ”Voi merge la persoana respectivă acasă”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    08 Mai 2022   •   18:10

Provocarea a fost lansată de Help Autism, în parteneriat cu cei de la Artmark, cea mai cunoscută casă de licitații din România și se va desfășura peste câteva zile, pe data de 17 mai.

Iulia Albu a povestit în direct la Antena 3 despre ce este vorba la această licitație și cine poate participa.

”Pentru mine a fost o mare bucurie și o mare onoare să fiu cooptată în acest proiect. Consider că este ceva inedit, mai ales pentru public, pentru că oricine poate licita aceste exăeriențe și mi s-ar părea o idee fantastică să faci cadou, de exemplu unui cuplu care urmează să se căsătorească să le faci cadou o lecție de gătit cu chef Scărlătescu sau lecții de dans cu Elvira și cu Mihai Petre. 

Iulia Albu a spus apoi și de ce experiență vor avea parte persoanele care câștigă licitația pentru o experiență cu ea.

”În primul rând, vor avea parte de o experiență unică, pentru că vor face ceva minunat pentru acești copii. În al doilea rând, da, se va trezi cu mine pe cap, pentru că voi merge la persoana respectivă acasă, vom regândi garderoba în funcție de personalitatea fiecăruia, pentru că asta merge cumva și în completare cu proiectul pe care eu îl am și la Antena Stars, unde asta fac și o fac pentru oameni absolut obișnuiți, nu doar pentru vedete sau pentru oameni bogați, milionari. Și da, vom merge și la shopping. Abia aștept sinceră să fiu”, a spus Iulia Albu.

×
Subiecte în articol: licitatie autism iulia albu experiențe
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close