Antena 3 CNN Actualitate Lider ALDE comentariu dur după ce Parlamentul European s-a declarat îngrijorat de controlul judiciar al lui Kovesi: Justiția nu mai funcționează?

Lider ALDE comentariu dur după ce Parlamentul European s-a declarat îngrijorat de controlul judiciar al lui Kovesi: Justiția nu mai funcționează?

Lider ALDE comentariu dur după ce Parlamentul European s-a declarat îngrijorat de controlul judiciar al lui Kovesi: Justiția nu mai funcționează?
29 Mar 2019   •   19:26

Steluța Cătăniciu a comentat dur situația în care se află Laura Codruța Kovesi. Liderul ALDE amintește de abuzurile comise de fosta șefă DNA, la care nimeni nu lua nicio atitudine.

”Am văzut azi un Parlament European îngrijorat de punerea sub control judiciar a Laurei Codruța Kovesi. Oare își amintește cineva să-și fi exprimat îngrijorarea, același parlament, când fostul procuror general, Tiberiu Nițu, a fost inculpat și trimis în judecată? Și-a exprimat îngrijorarea când acesta a fost achitat pe motiv că fapta nu există?

A văzut cineva Parlamentul European îngrijorat când a apărut protocolul încheiat între Serviciul Român de Informații și Înalta Curte de Casație și Justiție? Dar când mii de români, mii de firme românești erau cercetați de DNA și apoi achitați, ați văzut un Parlament European îngrijorat?

Dintr-o dată, justiția nu mai funcționează? Are Laura Codruța Kovesi vreo temere să se prezinte în fața judecătorilor „să-și dovedească nevinovăția” la fel ca miile de români pe care i-a anchetat?”, a spus Steluța Cătăniciu pe contul personal de Facebook.

×
Subiecte în articol: ALDE Parlament European ingrijorare Kovesi
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close