Antena 3 CNN Actualitate Lider din clanul Sadoveanu, împuşcat în cap de un interlop român în SUA

Lider din clanul Sadoveanu, împuşcat în cap de un interlop român în SUA

Aurel Trandafir, zis Ali Sadoveanu, reprezentantul clanului Sadoveanu a fost asasinat în stil mafiot de un alt interlop român, în SUA, în urma unui conflict izbucnit din cauza unei sume de bani.

Lider din clanul Sadoveanu, împuşcat în cap de un interlop român în SUA
Sursa foto: Gândul.ro
de Georgiana Adam    |    25 Ian 2021   •   22:30

Aurel Trandafir, lider al clanului Sadoveanu a fost impuşcat în cap de un interlop din Buzău. Motivul, o neînţelegere privind împărţirea sumei de 200.000 de dolari, notează Gândul.ro

Aurel Trandafir a supravieţuit atacului. El a fost găsit în viață de medicii americani și a fost internat de urgență. La scurt timp, însă, din cauza rănii extrem de grave a murit.

Trupul lui Aurel Trandafir urmează să fie repatriat în zilele următoare. Poliţiştii ilfoveni sunt în alertă şi au început să ia măsuri pentru a preveni un eventual priveghi, așa cum s-a întâmplat în cazul morții lui Emi Pian.

Interlopul Aurel Trandafir era urmărit internațional din anul 2018, când a fost condamnat, definitiv, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. El a reușit să fugă în SUA înainte ca magistrații şă pronunţe sentinţa definitivă.

Remus Mincă, zis Nat, cunoscut ca lider al clanului, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook.

"O mare pierdere pentru noi …. chiar acum când am avut mai multă nevoie de tine … nu pot sa cred…. ne-ai lăsat pe toți cu inimile îndurerate , Dumnezeu sa te ierte, frate mai mare”, a scris Nat Mincă în postarea de pe Facebook.
 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close