x close

Lider PNL: Dragnea este obsedat să scape de Tudose. Vrea să demită și acest guvern

22 Dec 2017   •   15:21
Lider PNL: Dragnea este obsedat să scape de Tudose. Vrea să demită și acest guvern

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a afirmat vineri că bugetul pentru anul 2018 reflectă dorinţa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a demite şi acest guvern, probabil în primăvară.

"Singura explicaţie posibilă pentru acest buget al falimentului este dorinţa lui Liviu Dragnea de a demite şi acest guvern, probabil în primăvară. Obsesia lui Liviu Dragnea de a scăpa de Mihai Tudose se reflectă într-un buget care va băga în faliment zeci de administraţii locale, care va menţine stagnarea cronică din domeniul infrastructurii, care va priva spitalele de investiţiile critice necesare. În practică, acest buget va menţine subdezvoltarea şi va garanta o amplă nemulţumire socială.", a declarat Turcan.

Ea consideră că Liviu Dragnea "distruge nu doar legi şi instituţii, ci şi sectoare vitale" pentru dezvoltarea României.

"Principalul inamic al României se află în ţară, nu în afară şi el este actualul şef al PSD", a precizat Turcan.

Proiectul bugetului de stat pentru anul 2018 a fost adoptat, vineri, de plenul Parlamentului. În favoarea proiectului bugetului de stat au votat 255 de parlamentari, iar 95 au fost împotrivă.

Tot vineri, Parlamentul a adoptat şi proiectul bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2018, cu 255 de voturi pentru şi 90 împotrivă.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

lider PNL Raluca Turcan Liviu Dragnea mihai tudose
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati