Lider PSD, atac dur la adresa ministrului Muncii: „Și-a luat jumătate de normă la fabrica de fake news a guvernământului”

de Redacția    |    04 Iul 2020   •   20:39
Lider PSD, atac dur la adresa ministrului Muncii: „Și-a luat jumătate de normă la fabrica de fake news a guvernământului” Hepta

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a lansat un atac dur la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Acesta susține că membra guvernului în loc să-și vadă de treabă s-a angajat la fabrica de fake news.

„Doamna din ilustrația atașată, terminând recalcularea pensiilor (not!), finalizând creșterea punctului de pensie (ioc!), și-a luat jumătate de normă la fabrica de fake news a guvernământului.

Ultima creație are ca intrigă niște invenții legate de susținerea PSD pentru Gabriela Firea.

Pentru (ne) liniștea dumneaei și a peneleului, reconfirmăm cu maximă tărie și seriozitate susținerea PSD pentru un nou mandat de primar general al doamnei Firea. Care, altă veste, va și câștiga.

Deci, guvernați și lăsați genul asta de manipulare puerilă. Când nu ai în tot partidul istorie PNL niciun (zero!) candidat propriu pentru primăria capitalei, e ridicol să emiți considerații despre alții.

Firea susținută de PSD

Gabriela Firea va fi în continuare primarul general al Bucureștilor.

PS Cum face un partid mic să pară partid mare? Face un sondaj în care apare la nivelul la care ar ajunge, ca reprezentare, negociindu-și puținul care pare mult. Hai să ne cunoaștem măsura, domnilor!”, scrie Lucian Romașcanu pe pagina de Facebook.

Parteneri
x close