x close

Lider PSD, implicat într-un grav accident. Bărbatul se zbate între viaţă şi moarte

25 Ian 2020   •   23:44
Lider PSD, implicat într-un grav accident. Bărbatul se zbate între viaţă şi moarte Foto: Ziarul de Sălaj

Paramedicii SMURD şi cadrele medicale de pe ambulanţă l-au resuscitat aproximativ o jumătate de oră până l-au readus la viaţă pe bărbatul de 35 de ani.

Preşedintele organizaţiei de tineret a PSD Sălaj, Dan Chiş, a fost transportat cu elicopterul SMURD, în stare critică, la Secţia Clinică de Chirurgie Generală I Cluj-Napoca, după ce a fost strivit de un tractor.

Totul s-a petrecut sâmbătă, 25 ianuarie, în localitatea sălăjeană Sâg, la faţa locului fiind solicitată intervenţia pompierilor, cu autospeciala pentru descarcerarea grea, a paramedicilor SMURD, a elicopterului SMURD şi a unui echipaj al Ambulanţei.

Victima a fost scoasă de sub tractor, fără a prezenta funcţiile vitale, salvatorii fiind nevoiţi să execute manevrele de resuscitare timp de aproape 30 de minute pentru a fi readusă la viaţă. Ulterior, bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj-Napoca, iar în prezent este internat pe Secţia Terapie Intensivă la Chirurgie 1. Potrivit medicilor, starea lui este în continuare critică. Dan Chiş are 35 de ani, este căsătorit şi are un copil, scrie Adevărul.

Citeşte mai multe despre:

accident grav lider PSD
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati