Antena 3 CNN Actualitate Liderii Agrostar cer ministrului Agriculturii prelungirea ajutoarelor de stat cu cel puţin un an

Liderii Agrostar cer ministrului Agriculturii prelungirea ajutoarelor de stat cu cel puţin un an

Liderii Agrostar cer ministrului Agriculturii prelungirea ajutoarelor de stat cu cel puţin un an
08 Ian 2010   •   09:00

Reprezentanţii Federaţiei Agrostar vor cere ministrului Agriculturii prelungirea ajutoarelor de stat cu cel puţin un an, în cadrul unei întâlniri care are loc vineri dimineaţă, începând cu ora 9:00.

În cadrul întâlnirii se va discuta şi despre bugetul alocat sectorului în anul 2010 şi despre investiţiile prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Reprezentanţii Agrostar mai cer alocarea a 4% din PIB pentru agricultură. Dacă aceste probleme nu îşi vor găsi rezolvarea, reprezentanţii Agrostar spun că vor stabili calendarul acţiunilor de protest în cadrul Biroului Executiv de săptămâna viitoare.

Înaintea întrevederii, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a susţinut o scurtă declaraţie de presă în care a vorbit despre planurile de dezvoltare a sectorului agricol şi economiei rurale. Potrivit ministrului, aceasta este prima rundă de discuţii, urmând ca, de săptămâna viitoare, să existe întâlniri cu toate sectoarele.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: agricultura
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close