Antena 3 CNN Actualitate Liderii PSD discută cu sindicaliştii despre acordul FMI. Geoană: Solidaritatea nu trebuie să fie doar de formă

Liderii PSD discută cu sindicaliştii despre acordul FMI. Geoană: Solidaritatea nu trebuie să fie doar de formă

Liderii PSD discută cu sindicaliştii despre acordul FMI. Geoană: Solidaritatea nu trebuie să fie doar de formă
Sursa foto: Mircea Geoanã
17 Mar 2009   •   16:48

Reprezentanţii PSD se întâlnesc marţi la Palatul Parlamentului cu liderii sindicali, pentru a discuta despre planul de realansare economică precum şi despre avantajele şi dezavantajele unui posibil acord cu FMI şi implicaţiile pe care acesta le+ar putea avea asupra categoriilor sociale care formează electoratul PSD.

?Această consfătuire va reprezenta pentru reprezentanţii PSD din guvern şi pentru noi cei din partid un adevărat mandat al modului în care partenerii sociali înţeleg să trasnmită mesajul cu privire la criza pe care o avem de trecut.? a declarat Mircea Geoană la debutul întâlnirii.

Preşedintele PSD a arătat că este nevoie de un răspuns unitar din partea stângii româneşti, la problemele generate de criza economică mondială. Potrivit acestuia, există câteva ?lini roşii? peste care nu s epoate trece, în accepţiunea PSD, în cazul unui acord cu FMI: ?pensionarii nu trebuie să fie încă o dată sacrificaţi, şi nici angajaţii cu venituri modeste nu trebuie să fie victimele de serviciu ale perioadei actuale?.

Geoană este de părere că ?solidaritatea? la care făcea apel în urmă cu o săptămână preşedintele Traian Băsescu nu trebuie să fie una de formă, atâta timp cât ?strânsul de curea este bun pentru cei care au de unde să strângă, dar poate fi fatal pentru cei care trăiesc de pe o zi pe alta?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close