Antena 3 Actualitate Liderul PDL Timiş, Alin Popoviciu, cercetat penal de DNA

Liderul PDL Timiş, Alin Popoviciu, cercetat penal de DNA

30 Mai 2014   •   15:49
Liderul PDL Timiş, Alin Popoviciu, cercetat penal de DNA

Liderul PDL Timiş, Alin Popoviciu, împreună cu deputaţii Constantin Ostaficiuc şi Cornel Sămărtinean sunt cercetaţi penal de DNA pentru afacerile cu spaţii comerciale din incinta aeroportului Timişoara. Cei trei au fost chemaţi la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiaţi.

Popoviciu a stat foarte puţin la discuţii cu procurorii şi a plecat pe ascuns, evitând să vorbească cu ziariştii. Asta în timp ce Cornel Sămărtinean, fostul director al aeroportului din Timişoara, a declarat că toate acţiunile lui au fost în favoarea aeroportului.

În perioada în care Sămărtinean era la conducerea aeroportului Traian Vuia, spaţiile comerciale au ajuns să fie controlate de firma care aparţine vărului lui Popoviciu. Spaţiile au fost închiriate la preţuri şi de patru ori mai mici decât chiriile anterioare şi chiar s-au falsificat contracte de închiriere. Ilegalităţile au fost constatate, ulterior, şi de un control al Curţii de Conturi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close