Antena 3 CNN Actualitate Liderul Sindicatului Polițiștilor, Dumitru Coarnă avertizează: „Lucrurile vor scăpa de sub control”

Liderul Sindicatului Polițiștilor, Dumitru Coarnă avertizează: „Lucrurile vor scăpa de sub control”

Liderul Sindicatului Polițiștilor, Dumitru Coarnă avertizează: „Lucrurile vor scăpa de sub control”
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
03 Oct 2017   •   19:30

Invitat la emisiunea „La Ordinea Zilei”, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor, Dumitru Coarnă trage un semnal de alarmă și spune că, cel mai probabil, salariile din sistemul public vor scădea din 2018 și vor ajunge la nivelul din 2009. 

„Eu spun demult timp în legătură cu acel transfer de contribuții nici în februarie 2018, dacă vor fi transferate contribuțiile în această zonă, fără niște compensări, majoritatea polițiștilor vor fi pe minus la salariu, - 9 % față de decembrie pentru că sunt niște calcule foarte fine acolo”, a spus Dumitru Coarnă.

Practic, atât  polițiștii și militarii nu vor fi mai fi beneficiarii salariului prevăzut în controversata Lege 153, ci se vor întoarce la salariul de bază din 2009.

„La noi la polițiști motivul principal este salarizarea, o salarizare precară. Au dezechilibrat sistemul de apărare de siguranță și de ordine publică. Lucrurile vor scăpa de sub control”, a adăugat președintele Sindicatului Național al Polițiștilor.

 

 

 

×
Subiecte în articol: dumitru coarna
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close