Antena 3 CNN Actualitate Liderul unui partid din România: „Băsescu ar trebui să dispară din viața publică, odată cu Kovesi și Coldea”

Liderul unui partid din România: „Băsescu ar trebui să dispară din viața publică, odată cu Kovesi și Coldea”

Liderul unui partid din România: „Băsescu ar trebui să dispară din viața publică, odată cu Kovesi și Coldea”
14 Ian 2017   •   18:22

Președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, consideră că Traian Băsescu "ar trebui să dispară din viața publică", odată cu Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, scrie Cotidianul.

"Nu știu dacă locul lui este în spatele gratiilor, dar este clar că în prim-planul scenei politice nu mai are ce să caute. Dincolo de modul conflictual și dăunător în care a condus România, Traian Băsescu se face vinovat de dezvoltarea sistemului monstruos pe care îl blamează în prezent. Cu tupeul care-l caracterizează, Traian Băsescu se declară cel mai de temut adversar al binomului SRI-DNA, după ce ani de zile l-a îngrijit ca un tătuc. Traian Băsescu a crezut că mizeria pe care a acoperit-o atâta amar de timp nu va ieși la iveală. Realitatea îl contrazice, iar „statul mafiot” de care vorbește acum este în mare parte opera lui. Ce președinte este acela care tăinuiește abuzurile din justiție? Cum mai poate el să ocupe o funcție publică după ce și-a încheiat mandatul? Pentru cât rău a făcut Românie, Traian Băsescu ar trebui să se retragă", spune Pop într-un comunicat.

 

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi Florian Coldea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close