Antena 3 CNN Actualitate Lidia Fecioru dezvăluie cum văd moldovenii criza Ucraina-Rusia: "Lumea e bulversată, oamenii nu mai au cu ce trăi"

Lidia Fecioru dezvăluie cum văd moldovenii criza Ucraina-Rusia: "Lumea e bulversată, oamenii nu mai au cu ce trăi"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, a vorbit astăzi, la Antena 3, despre cum văd oamenii din Chișinău și restul Republicii Moldova criza provocată de tensiunile dintre Ucraina și Rusia.

Lidia Fecioru dezvăluie cum văd moldovenii criza Ucraina-Rusia: "Lumea e bulversată, oamenii nu mai au cu ce trăi"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    11 Feb 2022   •   14:28

Premierul Nicolae Ciucă și miniștrii săi sunt astăzi în Republica Moldova, unde discută despre ridicarea unui nou pod peste Prut, reducerea tarifelor de roaming de zece ori şi un ajutor de 100 de milioane de euro. 

Lidia Fecioru spune că moldovenii sunt mult mai preocupați de creșterea rapidă a prețurilor la alimente, carburanți și energie, decât de un eventual conflict militar între Rusia și Ucraina.

"Perioada nu este foarte strălucită. O mare diferența nu e deloc, și acolo prețurile s-au ridicat, în schimb salariile au rămas la fel de mici, lumea e destul de bulversată, oamenii nu mai au cu ce trăi. Înainte ce trimitea diaspora bani, acum trebuie să trimită și mai mult pentru că s-au ridicat prețurile. La un moment dat nu era nici gaz pentru pompe la mașini, era numai pentru consum. 

Conflictul asta care se produce între Ucraina și Rusia, e ca un fel de gălăgie în care oamenii se concentrează de fapt asupra problemei siguranței de viață. Între timp ni se scumpește benzina, carnea, pâinea, uleiul, se scumpesc toate. Ne trezim cu toate facturile mari, toate prețurile mari. Asta e toată problema populației", spune Lidia Fecioru.

 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru moldovenii criza Ucraina Rusia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close