Antena 3 CNN Actualitate Lidia Fecioru: ”Sunt împotriva obligativității și discriminării. Fiecare are dreptul să aleagă”

Lidia Fecioru: ”Sunt împotriva obligativității și discriminării. Fiecare are dreptul să aleagă”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și-a exprimat poziția în privința vaccinării împotriva COVID-19 și a certificatului verde. Lidia Fecioru este de părere că vaccinarea este o decizie personală și nu trebuie impusă.

Lidia Fecioru: ”Sunt împotriva obligativității și discriminării. Fiecare are dreptul să aleagă”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Oct 2021   •   20:54

„Eu sunt un om vaccinat, dar sunt împotriva obligativității și discriminării. Fiecare are dreptul să aleagă. Nu poți să-l discriminezi pe cel care nu o poate face. Ce facem cu cei care nu pot fi vaccinați? E un procent foarte mare. Sunt foarte mulți oameni care au avut Covid și nu au fost declarați”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

În privința obligativității certificatului verde la locul de muncă, Lidia Fecioru a precizat că este o măsură ”foarte discriminatorie”:

„Am refuzat să o facem (n.r. testarea). Când trebuia să testăm lumea, noi ne-am dus în vacanță, și virusul s-a dus și el în vacanță, și acum s-a întors înapoi.”

De la începutul campaniei de vaccinare în România și până astăzi, 30 octombrie, 6.963.717 de persoane s-au vaccinat, dintre care 6.270.009 cu schemă completă, iar 851.994 cu doza a III-a, a transmis Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Citește și: De ce nu se vaccinează românii? Temeri şi mituri care nu au primit răspuns până acum, explicate de medici

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru vaccinare certificat verde
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close