Antena 3 CNN Actualitate Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, despre ziua de naștere a tatălui ei: "Cea mai mare sărbătoare pentru el era Ziua Națională a României"

Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, despre ziua de naștere a tatălui ei: "Cea mai mare sărbătoare pentru el era Ziua Națională a României"

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a povestit astăzi, la Antena 3 CNN, cum își serba tatăl său ziua de naștere. Mâine, 28 noiembrie 2022, politicianul ar fi împlinit 73 de ani.

de Mia Lungu    |    27 Noi 2022   •   17:49

"O singură dată și-a serbat ziua de naștere, când a împlinit 55 de ani, și asta pentru că noi am insistat. În rest, de ziua lui făcea ce făcea de obicei. Îi plăcea foarte mult să primească flori și cadouri.", spune Lidia Vadim Tudor

"Îi plăcea să sărbătorească prin muncă (n.r. de ziua lui), dar era o zi specială. Pentru că era genul de om căruia îi plăcea să fie în centrul atenției.

Noi n-am fost în niciun an la parada de Ziua Națională. Nu ne lua, dar el era prezent acolo, în fiecare an, cu sființenie. Își pregătea discursul, pregătea numărul special din România Mare, vestimentația pentru parada de Ziua Națională, pentru recepție.

Pentru el asta era cea mai mare sărbătoare din an: Ziua Națională a României.", a mai povestit fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor Lidia Vadim Tudor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close