Antena 3 CNN Actualitate Produse speciale puse la vânzare de Lidl pe 8 martie, de Ziua Femeii. Preţurile încep de la 2.99 lei

Produse speciale puse la vânzare de Lidl pe 8 martie, de Ziua Femeii. Preţurile încep de la 2.99 lei

De Ziua Femeii, pe 8 martie, magazinele Lidl scot la vânzare o serie de produse speciale, iar preţurile încep de la 2.99 lei.

Produse speciale puse la vânzare de Lidl pe 8 martie, de Ziua Femeii. Preţurile încep de la 2.99 lei
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2023   •   15:01

Lidl pune la vânzare, de Ziua Femeii, mai multe produse speciale ale căror preţuri sunt accesibile oricărui buzunar.

Astfel că, o mare parte dintre aceste produse se vând cu prețuri mai mici de 10 lei, fie că este vorba despre dulciuri sau produse de îngrijirea tenului.

Ofertele de Ziua Femeii de la Lidl sunt disponibile în toate magazinele. Prin urmare, cei care vor să-şi surprindă persoanele dragi din viaţa lor de Ziua Femeii, pot da o fugă în magazinele Lidl şi să achiziţioneze produse de calitate la preţuri imbatabile.

Aşadar, iată lista cu produsele puse la vânzare de Lidl de Ziua Femeii. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, mai ales că cel mai ieftin produs este doar 2.99 lei.

Citeşte şi: Cine este ”fantoma” care deține magazinele Lidl și Kaufland. Are cea mai mare avere din Germania

Produse de Ziua Femeii de la Lidl. Preţuri de la 2.99 lei

De Ziua Femeii, reprezentanții lanțului german de supermarketuri au pus la vânzare 14 produse de calitate care pot fi oferite în dar de Ziua Femeii.

În alegerea cadoului ideal se poate opta pentru dulciuri sau chiar produse cosmetice. Astfel că, din categoria dulciuri, la oferă mai sunt și alte produse, cum ar fi sufletul cu ciocolată de 200 de grame, cu căpșuni ori fructe de pădure, al cărui preț este de 11,99 lei.

Totodată, o altă variantă destul de avantajoasă pentru Ziua Femeii mai este şi sufleul Red Velvet, de 160 de grame, care costă doar 12,99 lei. De asemenea, o gogoașă cu glazură de căpșuni costă 2,99 lei.

La ofertă mai este și Gnocchi. Lidl a listat în catalogul online că o pungă în formă de inimă se vinde cu 9,99 lei. Printre alte produse din ofertă se mai numără și o cutie cu macarons de 90 grame, care costă 16,99 lei.

Cât despre parfumuri, Lidl a pus la vânzare mai multe sortimente, pentru doar 15,99 lei.

Tot de Ziua Femeii, Lidl vine cu preţuri avantajoase şi la buchetele de flori. Astfel că, un buchet de lalele compus din şapte fire costă 9.99 lei, în timp ce trandafiri în vas decorativ în formă de inimă sunt la preţul de 44.99 lei.

Orhideea este nelipsită din catalogul cu oferte de la Lidl. De Ziua Femeii, phalaenopsis în ghiveci de sticlă cu două tije florare are preţul imbatabil de 59,99 lei.

Prin urmare, cei care vor să-şi surprindă persoanele dragi de Ziua Femeii, dar în acelaşi timp să nu cheltuiască foarte mulţi bani, pot da o fugă în magazinele Lidl şi să achiziţioneze produse de calitate la preţuri imbatabile.

×
Subiecte în articol: Lidl Ziua Femeii
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close