Antena 3 CNN Actualitate "Liga lui Mititica". Surse: Dumitru Dragomir, audiat de DNA. Dragomir: Nu am primit nici o citaţie

"Liga lui Mititica". Surse: Dumitru Dragomir, audiat de DNA. Dragomir: Nu am primit nici o citaţie

"Liga lui Mititica". Surse: Dumitru Dragomir, audiat de DNA. Dragomir: Nu am primit nici o citaţie
Sursa foto: Dumitru Dragomir
15 Apr 2009   •   15:20

Preşedintele LPF, Mitică Dragomir, ar urma să fie audiat de DNA în cazul Cornel Penescu. Informaţia a fost publicată în premieră de Gazeta Sporturilor, care citează surse judiciare.

Într-o intervenţie telefonică în direct la Antena 3, Mitică Dragomir a declarat că nu a fost citat de DNA şi nu are nici un motiv pentru a se prezenta la audieri

Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, este interogat miercuri, din nou, de DNA, după ce a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Alături de el a mai fost arestat pentru 29 de zile şi Gheorghe Constantin, şeful Comisiei centrale a Arbitrilor.

La sediul DNA din Piteşti, Cornel Penescu a fost adus cu duba din arest.

Luni dimineaţă, au avut loc descinderi ale procurorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la sediul FRF. Procurorii au ridicat mai multe acte în legătură cu un dosar instrumentat de Serviciul Teritorial Piteşti.

Totodată, biroul lui Gheorghe Constantin, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost sub sigiliu.

În aceeaşi anchetă este cercetat şi Cornel Penescu, patronul echipei FC Argeş. Biroul acestuia, dar şi sediul clubului au fost percheziţionate de către procurorii DNA.

Iniţial, surse judiciare au spus că percheziţiile au legătură cu felul în care a fost arbitrat meciul FC Argeş - CS Otopeni, desfăşurat duminică şi încheiat cu scorul de 1-1. Apoi au fost vehiculate alte două echipe, fiind avute în vedere meciurile jucate de FC Argeş cu Craiova şi Gloria Bistriţa.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miticã Dragomir Cornel Penescu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close