Antena 3 CNN Actualitate Liiceanu îl laudă pe Băsescu: Intelectualii „s-au recunoscut cu valorile lor în activitatea dumnavoastră”

Liiceanu îl laudă pe Băsescu: Intelectualii „s-au recunoscut cu valorile lor în activitatea dumnavoastră”

Liiceanu îl laudă pe Băsescu: Intelectualii „s-au recunoscut cu valorile lor în activitatea dumnavoastră”
de M.T.    |    09 Mai 2014   •   19:33

Scriitorul Gabriel Liiceanu l-a lăudat, vineri, pe preşedintele Traian Băsescu, despre care a spus că a fost la înălţimea unei bune părţi a intelectualităţii din România.

„Dumneavoastră aţi spus, în cuvântul pe care ni l-aţi adresat, că nu ştiţi dacă aţi fost la înălţimea exigenţelor măcar a unei părţi din intelectualitatea română. Fac parte din acei cărora li s-a lipit eticheta de intelectual al lui Băsescu şi aş vrea să spun cu această ocazie că aţi fost la înălţimea exigenţelor unei bune părţi a intelectualităţii din ţara asta. Asta înseamnă tocmai că s-au recunoscut cu valorile lor în activitatea dumnavoastră”, a spus Liiceanu, în cadrul ceremoniei de la Palatul Cotroceni, în care a fost decorat de preşedinte.

„Timp de 10 ani cât aţi fost, sunteţi preşedintele României, nu aţi făcut decât să ne aşezaţi pe drumul pe care noi, cei care credem că ştim care e binele în chip matur al României, trebuia să ne aşezăm. Şi pentru asta vă mulţumim", a mai spus scriitorul.

×
Subiecte în articol: Gabriel Liiceanu Palatul Cotroceni
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close