Antena 3 CNN Actualitate Lindon Duduianu, unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi, s-a predat: ”Am venit să se afle adevărul”

Lindon Duduianu, unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi, s-a predat: ”Am venit să se afle adevărul”

Ștefan Duduianu, unul dintre liderii clanului Duduianu, s-a predat autorităților la întoarcerea în țară din Marea Britanie.

Lindon Duduianu, unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi, s-a predat: ”Am venit să se afle adevărul”
de Georgiana Adam    |    27 Ian 2022   •   08:15

Interlopul era dat în urmările internațională și este cercetat într-un dosar ce vizează amenințarea mai multor cunoscuți cântăreți de manele. 

Lindon Duduianu a postat, pe o rețea socială, un clip video de pe aeroportul din Birmingham unde și-a anunțat intenția de a se preda. 

Ștefan Duduianu a fost luat în primire de polițiști încă de la îmbarcarea pe aeronavă, pe aeroportul din Birmingham și a fost adus sub escortă în țară. 

La sosirea pe aeroportul Otopeni acesta și-a susținut nevinovăția și a declarat că a venit să spună adevărul. 

”Am venit să se afle adevărul”, a spus acesta. 

Interlopul a spus în clipul video postat pe internet înainte să fie luat în custodie că s-au făcut abuzuri în dosarul în care este cercetat și cere Ministerului Justiției să se implice. 

”Știu și am văzut că este foarte mare abuz în dosarul meu. Poliția și ministrul Justiției vreau să ia atitudine în acest dosar. Sunt chiar nevinovat și nu am făcut nimic”. 

Lindon Duduianu era dat în urmările internațională alături de Florin Duduianu, membru al aceluiași clan. 

Pe numele celor doi fuseseră emise mandate de arestare preventivă în lipsă pentru tâlhărie și șantaj. 

În același dosar s-au mai dispus măsuri preventive față de alte 11 persoane. Șase dintre acestea au fost arestate preventiv și alte cinci sunt arestate sub control judiciar. 

×
Subiecte în articol: Lindon Duduianu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close