Antena 3 CNN Actualitate Linia de cale ferată Gara de Nord-Otopeni, pusă în funcţiune în câteva zile

Linia de cale ferată Gara de Nord-Otopeni, pusă în funcţiune în câteva zile

Linia de cale ferată Gara de Nord-Otopeni, pusă în funcţiune în câteva zile
Sursa foto: sine de cale ferata
10 Feb 2009   •   13:51

Linia de cale ferată Gara de Nord-Otopeni va pusă în funcţiune în câteva zile, iar preţul unui bilet va fi de 6 lei. Preţul biletului include transportul cu trenul până în oraşul Otopeni şi transferul cu un autobuz care va merge până la aeroport. Trenul va merge pe ruta Bucureşti-Triaj-Chitila-Mogoşoaia-Baloteşti.
În incinta Aeroportului Henri Coandă Otopeni va fi deschisă o casă de bilete CFR. De acolo, vor putea fi achiziţionate bilete către orice destinaţie.
Potrivit oficialilor, proiectul nu a necesitat nicio investiţie. În cazul în care linia nu va avea succes, va fi eliminată.
"Este de o distanţă care va fi parcursă în 40-45 de minute, nu este o soluţie formidabilă, însă poate îmbunătăţi transportul până la Otopeni, până când vom putea finanţa şi realiza alte soluţii mai scumpe", a spus Berceanu, potrivit Medifax.
"Este o chestiune de câteva zile până îi dăm drumul. Nu e nicio investiţie de făcut, ci de organizare. Putea să fie în funcţiune de doi ani, însă proiectul a fost abandonat", a adăugat Berceanu.
Pentru moment, în locul unde călătorii vor fi transpordaţi din tren în autobuz nu există nicio facilitate. Trenul opreşte la kilometrul 18, pe un pod fără scări către staţia de autobuz.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cale ferata
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close