Antena 3 CNN Actualitate Linia Întâi: Cum arată „camera ororilor” din casa lui Dincă. „Parcă cineva pierduse acolo ceva și căuta cu lopata”

Linia Întâi: Cum arată „camera ororilor” din casa lui Dincă. „Parcă cineva pierduse acolo ceva și căuta cu lopata”

Linia Întâi: Cum arată „camera ororilor” din casa lui Dincă. „Parcă cineva pierduse acolo ceva și căuta cu lopata”
05 Oct 2019   •   17:16

Maria Coman și echipa de la emisiunea „Linia Întâi”, de la Antena 3, au reconstituit camera ororilor din locuința lui Gheorghe Dincă, unde au fost ținute prizoniere Luiza Melencu și Alexandra Maceșanu. 

Potrivit datelor din anchetă, camera groazei se află într-o anexă construită în spatele casei de Gheorghe Dincă. O încăpere mizeră, luminată de un singur bec, cu un pat vechi cu schelet metalic. Camera are o singură fereastră, dar este zidită.

”E o casă a morții. Parcă cineva pierduse acolo ceva și căuta cu lopata”, povestește un bărbat care i-a călcat pragul casei lui Dincă.

LINIA ÎNTÂI - RECONSTITUIRE - Cum arată camera ororilor din casa lui Dincă

„În camera groazei există un lanț cu care Dincă lega fetele. Există o curea, un pat. Dincă își pregătește răpirea fetelor, unde să le cazeze, însă nu își pregătește deloc ce să facă cu cadavrele lor. De ce? Pentru că le lua ca să le vândă, nu să le omoare”, este de părere Sorin Ovidiu Bălan, care a participat la reconstituirea camerei ororilor din casa lui Gheorghe Dincă. 

Gheorghe Dincă este acuzat de anchetatori că a sechestrat şi ulterior a ucis două adolescente din Olt, LUIZA MELENCU și ALEXANDRA MACEȘANU. Gheorghe Dincă are 65 de ani, este taximetrist de ocazie, dar și mecanic auto.

Prima care a dispărut este Mihaela Luiza Melencu (19 ani), care, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă. La trei luni distanță, pe 25 iulie, a dispărut și Alexandra Maceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța – tot cu o mașină de ocazie. Și ea a dispărut fără urmă.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close