Antena 3 CNN Actualitate Linia verde ?Ce te doare? s-a blocat după doar câteva ore

Linia verde ?Ce te doare? s-a blocat după doar câteva ore

Linia verde ?Ce te doare? s-a blocat după doar câteva ore
Sursa foto: doctor
27 Ian 2009   •   23:48

nfiinţarea liniei verzi- ?Ce te doare?, la care pacienţi, dar şi medicii putea suna pentru a-şi manifesta opinia despre sistemul medical românesc a avut mai mult succes de cât se aştepta. Românii au luat în serios propunerea şi au sunat într-un număr atât de mare încât au reuşit să blocheze postul telefonic.
În doar câteva ore, cei care doreau să îşi manifeste nemulţumirea au luat cu asalt Ministerul Sănătăţii.
În plus, cei care au reuşit să prindă legătura nu i-au mai dat drumul, astfel că foarte multe persoane au rămas în aşteptare. Drept urmare, ministerul a hotărât să suplimenteze linia verde cu un e-mail- [email protected] se alătură astfel iniţiativei lansată cu numărul verde 0800.800.885, scrie Cotidianul.
Un comunicat al Ministerului Sănătăţii arată că o statistică a succesului celor două iniţiative va fi făcută într-o lună, dar în primele ore ale zilei de marţi au sunat persoane care reclamau asistenţa medicală din spitale, probleme organizatorice, dar şi care lăudau unii medici.
?Ministerul Sănătăţii îi asigură pe cei interesaţi că sistemul de înregistrare a problemelor funcţionează, deşi numărul mare de apeluri poate crea limitări tehnice în preluarea sesizărilor. Instituţia îi încurajează pe români să apeleze şi la adresa de mail pentru a-şi spune oful.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close