x close

Lipsă crasă de respect. Paranghelie organizată în centrul Bucureștiului, lângă miile de oameni ce plângeau victimele din Colectiv

30 Oct 2016   •   19:00
Lipsă crasă de respect. Paranghelie organizată în centrul Bucureștiului, lângă miile de oameni ce plângeau victimele din Colectiv

Petrecere și voie-bună, astăzi, la nici 300 de metri de locul în care erau comemorate victimele din #Colectiv.

Jurnalistul Mihai Ursu a postat pe Facebook mai multe clipuri, realizate în apropiere de Biblioteca Națională, acolo unde Loteria Română și Primăria au organizat un spectacol.

Dansuri și muzică la un volum indecent, în timp ce alături mii de oameni plângeau victimele tragediei din #Colectiv.

”Cineva de la Loteria Română o să răspundă. Această atitudine reflectă modul în care sunt văzuți membrii acestei comunități, rockerii” crede Mihai Ursu.

”Să organizeze o paranghelie cu lăutari? Nu există absolut nicio scuză. Trebuiesc luate măsuri radicale, sunt oameni care nu au auzit de ce trebuia să se întâmple astăzi? Ce legătură au ei cu România, de o săptămână numai despre asta se vorbește, ar fi trebuit să fie o zi de comemorare, o zi în care să ne gândim la cei care au murit atât de tineri fără să aibă vreo vină” a spus și Radu Tudor, realizatorul emisiunii ”Punctul de întâlnire”.

Citeşte mai multe despre:

radu tudor Loteria Romana petrecere comemorare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati