Antena 3 CNN Actualitate Listă deschisă pentru revendicările protestatarilor. Lider al mişcării de la Universitate: Nu vrem să divizăm mulţimea!

Listă deschisă pentru revendicările protestatarilor. Lider al mişcării de la Universitate: Nu vrem să divizăm mulţimea!

Listă deschisă pentru revendicările protestatarilor. Lider al mişcării de la Universitate: Nu vrem să divizăm mulţimea!
05 Noi 2015   •   22:00

În Piaţa Universităţii, lângă Arhitectură, s-a creat un punct de colectare a revendicărilor protestatarilor, a afirmat Alexandru Alexe, un lider al mişcării din Bucureşti, la Antena 3.

"E un loc administrat ad hoc de oamenii din mulţime care s-au oferit să ajute. S-au cumpărat topuri de hârtie şi pixuri. Momentan ne apropiem de 100 de revendicări şi abia l-am deschis", a declarat Alexandru Alexe, la Antena 3.

Tânărul a precizat că lista de revendicări astfel întocmită va fi relevantă pentru oamenii din Piaţa Universităţii, nu precum cele care circulă pe net.

Despre iniţiativa preşedintelui Klaus Iohannis de a invita liderii străzii la Cotroceni, Alexandru Alexe a declarat că este o eroare gravă, căci un astfel de demers ar putea duce la divizare.

"Noi nu vrem să divizăm mulţimea!", a spus tânărul, care a adăugat că lista va fi trimisă atât preşedintelui Iohannis, cât şi liderilor de partide.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close