Antena 3 CNN Actualitate Lista judeţelor cu şcoli închise din cauza vremii

Lista judeţelor cu şcoli închise din cauza vremii

Lista judeţelor cu şcoli închise din cauza vremii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    28 Feb 2018   •   21:50

Cursurile şcolare vor fi suspendate integral în zilele de 1 şi 2 martie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, în judeţele Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Teleorman şi în municipiul Bucureşti.

„De asemenea, în judeţele Argeş şi Dolj s-a decis suspendarea integrală a cursurilor, însă doar pentru ziua de 1 martie, urmând ca în funcţie de evoluţia vremii să se ia o hotărâre, în cursul zilei de joi, pentru data de vineri, 2 martie. În judeţul Tulcea, în data de 1 martie, toate structurile de învăţământ sunt închise, cu excepţia grădiniţelor din municipiu”, se arată într-un comunicat al Ministerului Educaţiei Naţionale transmis, miercuri, Agerpres.

În intervalul 1-2 martie, activitatea se va desfăşura parţial în judeţele Giurgiu (toate unităţile de învăţământ sunt închise, cu excepţia a cinci grădiniţe cu program prelungit din municipiu), Cluj (Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii are centrala termică defectă). Joi, 1 martie, în liceul din localitatea Lădeşti (Vâlcea) nu se desfăşoară ore de curs.

Informaţiile au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene/IŞMB, în cursul zilei de miercuri, în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situaţii de urgenţă.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close