Antena 3 CNN Actualitate Lista cu noi ajutoare de la Guvern pentru românii cu facturi | Avem documentul de la Palatul Victoria!

Lista cu noi ajutoare de la Guvern pentru românii cu facturi | Avem documentul de la Palatul Victoria!

Avem documentul din Guvern, se pregătesc noi măsuri sociale pentru populație.

Lista cu noi ajutoare de la Guvern pentru românii cu facturi | Avem documentul de la Palatul Victoria!
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gina Vacariu    |    21 Oct 2022   •   15:38

Chiar în aceste momente, coaliția de guvernare discută ce ar mai putea face pe lângă majorarea pensiilor și vă prezentăm măsurile la care se gândesc guvernanții.

Vor să acorde niște vouchere pentru energie, pentru familiile care au mai mult de 3 copii și pentru cei cu aparate de oxigen.

Vom vedea dacă va rămâne până la urmă această variantă, fie voucherele acestea să fie acordate pentru familiile care au mai mult de 3 copii fie în funcție de venituri.

Vouchere de câte 4.000 de lei pentru izolația casei sau pentru electrocasnice. Sunt prevăzute pentru persoanele singure și familiile cu minimum 5 copii.

Din nou se discută, discută PNL și cu PSD dacă să rămână într-adevăr această variantă sau să fie în funcție de venituri.

Un ajutor pentru pensionari, de 700 lei, acordat o singură dată pentru cei care au sub 2.000 de lei pensia.

A mai fost acordată acest tip de ajutor la începutul verii, vom vedea dacă rămâne.

Se discută şi despre o majorare a pensiilor în paralel, dar și suplimentar, despre acest ajutor care să îi ajute pe pensionarii cu venituri până în 2.000 de lei să suporte de anul viitor scumpirile ceva mai ușor ca până acum.

Așadar, sunt 3 variante de măsuri sociale la care se gândesc guvernanții în această perioadă și le discută pe toate pe rând. Vom vedea ce formă va rămâne până la urmă și, cel mai important, de unde bani.

×
Subiecte în articol: vouchere energie bani de la stat
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close