Antena 3 CNN Actualitate Lista rușinii bagă frica în români. Ce s-a întâmplat după ce ANAF a publicat online lista datornicilor

Lista rușinii bagă frica în români. Ce s-a întâmplat după ce ANAF a publicat online lista datornicilor

Lista rușinii bagă frica în români. Ce s-a întâmplat după ce ANAF a publicat online lista datornicilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Aug 2016   •   09:48

Lista ruşinii bagă frica în oameni, pentru că numărul datornicilor la stat a scăzut în ultimele luni. Peste 126 de mii de români se află pe lista ruşinii publicată de ANAF. Numărul este în scădere cu peste 60.000 faţă de situaţia de la 31 martie.

Printre datornicii la Fisc care şi-au plătit restanţele în ultimele trei luni se numără şi Regele Mihai, care şi-a achitat datoria de peste 4 milioane de lei.

Pe "lista neagră" a ANAF se regăsesc în continuare nume sonore de pe lista precedentă afișată pe 17 mai. Cu o restanță de 232 de milioane de lei, apare și primarul sectorului 3, Robert Negoiță, urmat de George Becali cu 9,7 milioane de lei.

Locurile trei și patru sunt ocupate de soții Ciorbea, cu o datorie totală de peste 560 de mii de lei. Pe locul cinci se clasează fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici cu o datorie de 56 de mii de lei.

Față de lista precendentă, pe care figura cu o restanță de 74.000 de lei, acesta a mai plătit o parte din bani. Cei 126 de mii de români au datorii la stat în valoare de 3 miliarde de lei.

×
Subiecte în articol: ANAF
Parteneri
Marius Nistor, despre greva profesorilor: "Guvernul evită să-și asume răspunderea. Marţi va fi grevă!"
x close