Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea a fost internat din nou

Liviu Dragnea a fost internat din nou

Liviu Dragnea a fost internat din nou
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
24 Mar 2019   •   15:23

Liviu Dagnea a ajuns din nou la spital.

Liderul social-democrat  avut nevoie de îngriirea medicilor și apropiații spun că, cel mai probabil, se va ajunge la operație.

"Aseară a avut iarăși o problemă de sănătate. Medicii au insistat și aseară a fost câteva ore internat. A mai făcut câteva injecții - procedura medicală. Sperăm ca totul să fie bine în cursul zilei de azi, pentru că mâine avem o ședință importantă. La ora 12.30 CExN va stabili lista candidaților la europarlamentare.

Sperăm ca starea de sănătate a președintelui Liviu Dragnea să fie foarte bună. Durerile nu se opresc. Se pare că varianta pe care a ales-o de a face infiltrații și terapie adițională nu e cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operație, așa cum l-au sfătuit toți medicii de specialitate. El încearcă această variantă ca să stea în picioare în aceste două luni de zile cât avem campania și alegerile urmând ca în iunie, dacă ascultă sfatul medicilor, să se opereze", a anunțat Codrin Ștefănescu.

Potrivit lui Ştefănescu, Liviu Dragnea, care a fost invitat la mai multe întâlniri la Braşov, inclusiv la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene, nu a putut să ajungă deoarece medicii nu l-au lăsat să plece din Bucureşti.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close