Antena 3 Actualitate Liviu Dragnea: „Am fost trădaţi de unii pe care i-am crezut colegi şi camarazi cu noi”

Liviu Dragnea: „Am fost trădaţi de unii pe care i-am crezut colegi şi camarazi cu noi”

de S.T.    |    16 Dec 2018   •   21:06
Liviu Dragnea: „Am fost trădaţi de unii pe care i-am crezut colegi şi camarazi cu noi”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al social-democraţilor, că partidul a fost supus „celui mai amplu şi bine pregătit program anti”, adăugând că a fost trădat de unii pe care i-a crezut colegi şi camarazi.

„Partidul a fost supus celui mai amplu şi bine pregătit program anti. S-a încercat dezbinarea noastră, sfâşierea acestui partid, atât din interiorul nostru, cât şi din exteriorul nostru, atât din interiorul guvernării, atât din interiorul ţării, atât din exteriorul ţării. Am fost trădaţi de unii pe care i-am crezut colegi şi camarazi cu noi, care au fugit cu alte partide, se închesuie la un partid securist, de securişti, pentru securişti. Am fost de asemnea loviţi de cei de la care ar fi trebuit să apere democraţia, statul de drept, că apără drepturile şi libertăţile funamentale ale omului. Vorbim de un asalt furibund la adresa premierului, la adresa guvernului, la adresa partidului, la adresa mea, a lui Călin, la adresa celor odată dislocaţi ar putea să conducă la o cădere a guvernului. De fapt asta este una din mizele principale”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că la alegerile parlamentare PSD a obţinut cea mai mare încredere a românilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close