Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, aniversare în spatele gratiilor. Mărturisirea tristă făcută de Carmen Dan după ce a vorbit cu fostul lider PSD

Liviu Dragnea, aniversare în spatele gratiilor. Mărturisirea tristă făcută de Carmen Dan după ce a vorbit cu fostul lider PSD

Carmen Dan a mărturisit, miercuri seară, că a vorbit la telefon cu Liviu Dragnea, când a fostul președinte PSD a împlinit 58 de ani. Fostul ministru de interne a scris pe Facebook că a regăsit același "om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze".

Liviu Dragnea, aniversare în spatele gratiilor. Mărturisirea tristă făcută de Carmen Dan după ce a vorbit cu fostul lider PSD
Sursa foto: Agerpres
de Dan Gabor    |    28 Oct 2020   •   23:03

Carmen Dan spune că nu i-a fost niciodată rușine cu eticheta de "om al lui Dragnea" și precizează că și mulți dintre cei care au astăzi funcții de conducere în PSD au dost in egală măsură "oamenii lui Dragnea".

„Niciodată nu mi-a fost rușine de o astfel de etichetă, cu atât mai puțin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulți ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani și mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, așa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific .

Pentru a nu detalia, spun doar că și atunci președintele partidului își dădea OK-ul final pe listele parlamentare și mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar și cei care astăzi au funcții de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viața merge înainte. Și cel mai important cred că este să nu regreți nimic din ce ai făcut, ci doar să înveți continuu”, scrie Carmen Dan, pe Facebook.

Carmen Dan spune că a vrut să facă gestul de a-l suna pe fostul lider PSD în închisoare pentru că și anul acesta, ca și în ultimii 20 de ani a ales să fie „aproape, atât cât s-a putut, de omul Liviu Dragnea, căruia i-am urat mulți ani cu sănătate, alături de cei dragi”.

„Am regăsit același om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze, mai ales în această zi”, a mai scris Carmen Dan.

Niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să...

Posted by Carmen DAN on Wednesday, October 28, 2020

 

×
Subiecte în articol: carmen dan Liviu Dragnea
Parteneri
Astăzi este ultima zi în care se mai poate depune declarația unică
x close