Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: ”Chinezii vor să facă investiții serioase pentru autostrăzile și căile ferate din România”

Liviu Dragnea: ”Chinezii vor să facă investiții serioase pentru autostrăzile și căile ferate din România”

Liviu Dragnea: ”Chinezii vor să facă investiții serioase pentru autostrăzile și căile ferate din România”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
14 Iul 2017   •   14:31

Chinezii vor să rezolve problemele de infrastructură pentru care autorităţile de la noi nu au fost în stare să găsească o soluţie. Investitorii asiatici sunt interesaţi de construcţia auztostrăzilor din România, reţeaua de metrou a Capitalei sau transport maritim. 

Peste 750 miliarde de dolari are de investit China peste hotare, iar mai mulţi politicieni chinezi au venit la Bucureşti să găsească oportunităţile.

Liviu Dragnea împreună cu premierul Mihai Tudose au avut o întâlnire importantă astăzi cu liderul unei delegații importante, de oameni de afaceri, chineze.

”În cadrul întâlnirii s-au discutat proiecte concrete, sper ca odată reluate să nu se mai oprească, așa cum s-a întâmplat anii precedenți. Este vorba de proiectul mare, Reactorul 3 și 4 de la Cernavodă, despre Termocentrala de la Rovinari, două podui pe Dunăre. S-a discutat despre reluarea cursei București-Beijing, organizarea mult mai bună a exportului de produse alimentare. Sunt foarte interesați de investiții serioase în infrastructură, cale ferată de mare viteză, autostrăzi și alte proiecte de infrastuctură mari”, a declarat Liviu Dragnea.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close