Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea continuă seria atacurilor la adresa lui Iohannis: „Nu a făcut până astăzi un singur lucru bun pentru această țară. A dezbinat, a incitat oamenii la protest”

Liviu Dragnea continuă seria atacurilor la adresa lui Iohannis: „Nu a făcut până astăzi un singur lucru bun pentru această țară. A dezbinat, a incitat oamenii la protest”

Liviu Dragnea continuă seria atacurilor la adresa lui Iohannis: „Nu a făcut până astăzi un singur lucru bun pentru această țară. A dezbinat, a incitat oamenii la protest”
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2019   •   14:58

Prezent la conferința de la alegeri de la Târgu Jiu, acolo unde deputatul Mihai Weber candidează pentru șefia PSD Gorj, Liviu Dragnea a continuat seria atacurilor la adresa lui Klaus Iohannis. 

”Acest om nu a făcut până astăzi un singur lucru bun pentru această țară. A dezbinat, a incitat oamenii la protest. A mințit, a vorbit de rău această țară. A susținut și protejat acest sistem ocult care se numește statul subteran, pentru că l-a ajutat cu acele 40 și ceva de dosare penale”, a afirmat Dragnea.

”Nu v-ați săturat să fiți mințiți într-una?  Nu v-ați săturat să vedeți atâtea abuzuri? Sunt oameni care încearcă să împingă România nu către interesele românilor, acestei țări, ci către interesele celor care stau în spatele lor și păpușează. Dacă suntem români, dacă chiar credem că suntem patrioți, stimați colegi, nu mai putem sta deoparte. Eu îmi duc singur calea. Eu nu mă abat. Nu știu ce va fi la capăt”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că nu credea că va exista în România „un președinte mai rău și mai toxic decât Băsescu”. 

„Vreau să spun câteva lucruri despre Iohannis. Eu am crezut că nu va veni în România un președinte mai rău și mai toxic decât Băsescu. Acest om nu a făcut până astăzi un singur lucru bun pentru această țară. A dezbinat, a incitat oamenii la protest. A mințit, a vorbit de rău această țară. A susținut și protejat acest sistem ocult care se numește statul subteran, pentru că l-a ajutat cu acele 40 și ceva de dosare penale. A avut 2 obiective majore, spuse lui Tăriceanu a doua zi după alegeri. Și anume război total cu PSD și blocarea guvernării. Și asta a făcut, cu toate instituțiile pe care le coordonează Nerespectarea deciziilor CCR. Blocarea miniștrilor. România nu are nici măcar astăzi un șef al Armatei, fără precedent”. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Iohannis Klaus Iohannis
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close